Etablera er verksamhet i nästa generations moderna och flexibla lokaler i Arnö
Rattvägen, Arnö

BESKRIVNING:
Lokalerna uppförs och anpassas efter era behov och önskemål. Möjlighet att få upp till 9 m fri takhöjd och eldriva fullhöjdsportar vilket ger goda förutsättningar för lagerhållning samt entresolplan till kontor, konferensrum, personalutrymme och pentry. Lokalerna levereras nyckelfärdiga inredda med moderna kök, WC och omklädningsrum. Generösa ljusinsläpp och glaspartier gör att lokalerna lämpar sig såväl för lager, verkstad, kontor och butik.

Material, design och funktion håller hög kvalité då lokalerna uppförs av den långsiktiga ägaren. Det resulterar i en kostnadseffektiv och miljövänlig energianvändning för hyresgästen. Fastigheten kommer att utrustas med solpaneler för att kunna erbjuda hyresgäster kostnads- och klimateffektiv el samt en ökad hållbarhetsprofil. Möjlighet att anpassa lokaler från 400-4000 kvm.

FAKTA/ÖVRIGT:
– Hyra: kontakta annonsör
– Tillträde enligt överenskommelse

Boendeform: Industri
Ägandeform: Hyresrätt - Lokal

FASTIGHET

Kommun Nyköping
Församling Nyköping
Ägandeform/typ Hyresrätt - Lokal

Area

Total Building Area: 200 Kvm
Kontakt Daniel Sadeghi

Vid frågor kan ni ringa Daniel Sadeghi på tel 0736 333 555 eller maila oss på kontakt@lokalbyran.se

LOKALBYRÅN-DET LILLA FÖRETAGET MED DET STORA ENGAGEMANGET

Vi är bolaget som pratar jobb en söndagskväll över en familjemiddag.

Vi driver inte bara Lokalbyrån, vi är Lokalbyrån. Dygnet runt, årets alla dagar.  Faktum är att du som kund kan ringa oss på julafton. Japp du läste rätt, vi svarar även på julafton. 

För oss flyter livet och jobb ihop av den enkla anledningen att vi jobbar med något vi älskar och det märker våra kunder. 

Våra kunder får sina lokaler uthyrda av de som äger och driver bolaget. 
Hur många byråer kan stoltsera med det?

Nog med skrytandet, vill ni veta mer om oss och vad vi kan göra för er så är det bara att slå oss en signal. Vi finns här för er, årets alla dagar.

KARTA

Lokalbyrån
Lokalförmedlare