Ljus och fin lokal som passar för kontor, vård eller utbildningslokal.
Skärholmsgången 3, Skärholmens Centrum

Nu har ni möjlighet att hyra en ljus och fin lokal som passar både som kontorslokal , vårdlokal eller utbildningslokal. Lokalen ligger centralt i Skärholmens Centrum några få meter till T-bana, bussar, caféer, livsmedel, systembolaget och shopping.

PLANLÖSNING
Lokalen består av en mix av öppet landskap och kontor.
Lokalen kan delas i två lokaler om vardera ca 600 kvm.
Lokalen har två utgångar i vardera änden.

NÄRSERVICE
Skärholmen Centrum – är ett av Sveriges största köpcentrum och erbjuder över 100 butiker med lokala och internationella varumärken. Därtill hör ett komplett serviceutbud med vård och omsorg samt över 20 olika restauranger och caféer.
Skärholmens Centrum lockar årligen 15 miljoner besökare.

KOMMUNIKATIONER
Skärholmens Centrum är lättillgängligt via E4/E20 med en avfart direkt in till fastigheten. Resväg till centrala Stockholm och Södertälje är cirka 15 minuter. SKHLM erbjuder över 3000 parkeringsplatser. Mycket bra kommunikationer. Skärholmen tunnelbanestation, röd linje, ligger vid precis gallerian. Uppemot 10 olika busslinjer trafikerar området runt SKHLM. Redan idag är regionen kring Skärholmen ett mycket starkt läge, tack vare den strategiska placeringen med utmärkta kommunikationer. Med byggnationen av ”Förbifart Stockholm”, vilket är en ny sträckning för E4/E20 kommer det geografiska läget ytterligare att förstärkas och medföra ännu kortare restider. Tillsammans med de ca 6000 nya bostäder som planeras i närområdet finns alla förutsättningar för ett ytterligare stärkt Skärholmen.

Boendeform: Kontor
Ägandeform: Hyresrätt - Lokal

FASTIGHET

Kommun Stockholm
Ägandeform/typ Hyresrätt - Lokal

Area

Total Building Area: 1230 Kvm
Lokal, minsta valbara area: 550 kvm
LOKALBYRÅN-DET LILLA FÖRETAGET MED DET STORA ENGAGEMANGET

Vi är bolaget som pratar jobb en söndagskväll över en familjemiddag.

Vi driver inte bara Lokalbyrån. Vi är Lokalbyrån. Dygnet runt, årets alla dagar. Faktum är att du som kund kan ringa oss på julafton.
Japp, du läste rätt, vi svarar även på julafton.

För oss flyter livet och jobb ihop av den enkla anledningen att vi jobbar med något vi älskar och det märker våra kunder. 

Våra kunder får sina lokaler uthyrda av de som äger och driver bolaget. Hur många byråer kan stoltsera med det?

Nog med skrytandet, vill ni veta mer om oss och vad vi kan göra för er så är det bara att slå oss en signal. Vi finns här för er, årets alla dagar. 

Rolf

För mer info, kontaka ansvarig uthyrare Rolf Marias på tel 0729922123 eller rolf@lokalbyran.se

KARTA

Lokalbyrån
Lokalförmedlare